dagens knarklåt


längtar till September !!

Ja då vet jag i alla fall en butik jag ska besöka när vi är i Rom ! :D



tråk fredag.

puuh, äntligen så är kära mamma & pappa hemma igen :) känns bra att man inte behöver spela förälder till syskonen mer (a) nej men det har gått bra, as always. Annars idag så har det inte hänt så mkt, red en runda och tagit det allmänt lugnt. Imorgon så ska vi iväg och hämta våran ny bil :D:D och antagligen åka in till stan på en shopping runda. Men nej nu ska jag ringa min kära vän Anna som är i Östersund på bröllop. take care :*

gotland snart (:

Japp, på söndag eller måndag så beger sig hela familjen Eek till Gotland i 5 dagar för att tälta, TÄLTA !! i 4 nätter!?!? Min kropp kommer att vara totalt mörbultad.. + att vi kommer att komma fram mitt i natten och då ska vi sätta upp tält .. herregud hur kommer detta att sluta ;s


Och tacka gud att vi inte ska sova i ett sånt här "cirkustält", fast dock mycket nöjd med mitt välgjorda teckning i paint (h).

omg.

Blondinbella har blivit brunett, herregud vad ska vi göra? Ska hon byta namn nu eller ? *Världen går under*


För guds skull människor, värre problem finns !?

trevlig kväll :)

Igår smsade Liza mig och undrade om jag ville hänga med på fest i Skälderviken. Började bra med att jag fick åka bussen gratis tack vare Loftii.
Mycket trevlig fest får jag lov att säga, trevliga männsikor och allt :)



blöö :(

Jag saknar min mamma & pappa :(

nejnejnej.

Ett test jag gjorde på facebook, "Vad heter din livs kärlek?"


Oskar
Oskar betyder spjut. De flesta Oskar är mörkhåriga, utåtriktade och ofta väldigt festsugna. Du känner igen Oskar på hans Adidasskor, nedstoppade jeans samt Daxwax på badrummshyllan. Störst chans att hitta en Oskar har du antagligen på en moped vid macken eller drickandes en egen smugglad Danmarksöl på en hemmafest. Om du har fått detta svaret heter du antagligen Emma, Sara eller Johanna.

Nejnejnej, helt fel. Jag har Niklas :)

nya skor.

Juste jag har glömt att säga att jag har köpt världens snyggaste skor :)


Biioo.

Snart kommer Niklas, och vi ska iväg och se den nya Harry Potter filmen :)  peace.



Barnvakt



Målat lilla Klaras naglar, den lilla sötnosen börjar bli så stor :')

Syrran är hemma :D

Sofia kom hem nu precis :D:D Saknat den lilla skitungen. Känns bra nu, för nu vet jag vart jag har henne någonstans. & fick denna tröjan av söt-syrran :)



lekdag med Anna :)

Varit med Anna & Andrée, drog upp till Danskesjön för hade inget bättre för oss :)
Bilderna talar för sig själva ..
 



:)



 Yeah, min Annsi är hemma och snart så ska jag iväg och leka med henne :)

Elliott Yamin - Fight for love


turdag (y)

Åkte upp till Västersjön innan med la familia & mina kusiner för att vi tänkte åka lite båt. Men först så skulle vi fika, och då såg vi att det började bli lite mörkt på himlen, men tänkte inte så mkt på det.




Men efter ett tag så började det åska och ösa ner med regn så det blev inget båttur för våran del. Min gamla vanliga tur (y)

orättvisa värld !

Imorgon så åker min kära syster till Stockholm med Alle, JAG VILL OXÅ :'( Men är i alla fall glad för hennes skull. Kommer att sakna henne, tro det eller nej :) De ska kolla på Britneys konsert, dock är jag inte ett så stort fan av henne, men bara grejen.

gaaah, skiiit-unge ;o


Idag så har jag inte gjort mkt mer än att tränat med Rembrandt, gick bra som vanligt (a) höhö..
& imorgon så ska jag jobba lite, sen ska jag vara med Niklas för att vi har 19 månader tro det eller ej :)


tolfte juli

sov hos niklaspicklas i natt, efter en mkt händelse-rik hemfärd x] Var hos han till ungefär halv 4 sen begav jag mig hemåt för att fixa till mig lite, sen blev det att sticka in på torget och käkade lite :)

new shoes

Nya skor igår :)



Men efter festen igår så vart de mindre populära ;o
Fick gå ifrån Donken till hembygdsparken med dem .. ajaj..

skitdag !!

fruktansvärt tråkig dag.. skulle egentligen vara med Niklas, men blev inte. Skulle egentligen till Retro med Liza o Co men blev såklart inte. Har ridit idag i alla fall. Annars så får jag se vad jag gör åt min min just förtillfället tråkiga vardag. Hoppas att ni har det roligare än mig ;o

Faith Hill - There you'll be



Typ världens finaste låt någonsin. En sådan låt som aldrig dör !

wiihooo !



HAPPYFACE :*

marknad

Fick dra mig upp ur sängen kl 7 i morse, hemskt när man inta har gjort det på läänge ;o För vi skulle iväg till Hästveda, där det var marknad. typ enda marknaden i Sverige där de också säljer djur, som hästar, höns, kaniner m.m. Blev lite höns som vi ska ha i våran nya hönsgård.
& föresten, JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN ÄLSKADE DATOR !!! Efter typ ett halvår på lagning hos en kompis. Men nu funkar den i alla fall :) nu ska jag väl bara typ dega framför den/tv:n.

Båstad




Ja eftersom att jag SÅKLART glömde kameran, som jag hade lovat mig själv att ta med för en gångs skull, glömde hemma -.- Så fick det att sno en bild ifrån HD ist.. lixom hur inkompetent får man lov att bli?
Men Rix-Fm festival blev det i alla fall, blev kanske inte riktigt som man hade tänkt sig, men när blir det det?
Fick sett; Janet, Kim, Style (bilden), Velvet, Måns Zelmerlöv & EMD. Tror inte att jag glömde någon nu ;s
Ska snart bege mig iväg till bussen, ska till Niklas och käka lite vart det tänkt :)

ny mobil?

Funderar på ny mobil, för att min gamla är helt  #%*!?+/{#¤^"£$]@.
Kanske den nedan? :)


allmänt tråkig måndag

gjorde om designen en aning igår kväll, då jag inte hade ngt att göra. Så lite bättre blev det eftersom att min blogg såg riktigt äcklig ut i explorer..
På onsdag så åker Anna till spanien, vilket fusk !! Men hoppas att hon får det bra där nere, nu efter allt hennes slit. 
& imorgon så blire rix-fm festival i Båstad, najsnajs. hoppas på en del bilder, eftersom att jag just för tillfället har brist på sånna ;o
Nu ska ska jag snart dra på mig ridkläderna, för att senare hoppträna lite med Rembrandt-snutt.

visste ni?

-En kyss kan förbränna kring 26 kalorier.
-Vi människor ägnar i genomsnitt två veckor av vårt liv åt att kyssas.
-Världens längsta kyss varade i 30 timmar, 59 minuter och 27 sekunder.
-Den första filmkyssen utförde John Rice och May Irwin i filmen "Kyssen" 1896.

härliga helg

lyckad helg får man lov att säga,
fre-lör, tältning med Niklas, Micke, Bea, Loft & Adde vid Västersjön. Mycket trevligt.
när jag kom hem på lördagen så begav jag mig genast till stan med Anna & Andrée där vi mötte upp Louice och efter det så drog vi till stranden. Sen drog vi hem till Louice och grillade och hade det trevligt. :D

Dålig uppdatering ;o

Nej men gud vad jag är dålig på att uppdatera min lilla blogg ;o detta måste det ju bli en ändring på. Men dock är det ju knappast så kul att sitta vid en dator nu när det äntligen är riktig sommar! Men i alla fall, de senaste dagarna så har det mest blivit sol & bad, tagit det lugnt. Blir antagligen stranden imorgon också.
En annan god nyhet är att min lilla Niklas äntligen kom in på en linje och slipper att gå ett tredje år på IV. Även min lillasyster Sofia kom också in, de ska gå i samma klass. Så grattis till dem :)

och föresten, inga bilder för tillfället, tar inte risken att koppla in min hårddisk för då är jag tvungen att dra ut kontakten till vår telefon och sen så glömmer jag garanterat att sätta i sladden igen när jag är klar. & sen när det ringer nästa gång så dödar pappa mig bokstavligt talat.. inte första gången heller.

Btw, ännu en flygolycka, och vi ska åka till Italien i september .. detta bådar inte gott ;s


RSS 2.0