väla

inte varit så duktig på att uppdatera .. :/ men iaf :)
Idag blev det väla med Sofia & Alle, mest för att köpa present till Julia eftersom att jag letat igenom varenda affär i kära Ängelholm. Så en present blev det och en ny plånbok, för det var jag verkligen i stort behov av.
Inte hunnit med så mycket annat idag, eller jo.. körde en runda oxå, var ett tag sen, men det gick bra.

Imorgon ska ska jag & julia träna, sen ska jag till Niklas och mysa. Annars så finns det inget annat planerat.
Jag tycker i alla fall att det ska bli varmt så att man kan sticka till stranden och sola sin bleka kropp ;o

Ge oss riktig sommar!!

"Det är synd om oss datorlösa" ..

Ja det är det verkligen, stackars små datorlösa Tomtar!
Fullbokad vecka kan man säga, i söndags så hjälpte jag till att plocka blåklint, som var mindre roligt men man tjänade lite på det iaf. Senare efter det så kom Niklas hem till mig, för att vi hade 1 ½ år :) skulle egentligen åkt och käkat på restaurang, men blev inte av så vi stannade hemma och mös istället.
I måndags så fick man plocka ännu mer blåklint, så boring är det! Men i alla fall. Städade ut ur boxarna gjorde jag och julia också, för nu går hästarna ute. Red gjorde jag med.
Idag, full dag i stallet, först så städade vi klart och sen red vi och efter det putsade vi grejerna, eftersom att det inte händer så ofta. Sen vid en halv 5 så kom Anna hit, gick och köpte glass o hade det trevligt. Så nu är jag här.. Ska försöka övertala mamma att vi kan ut och övningköra en runda.
& btw, så ska jag få en kusin till i januari :D



sommarlov !

Jaha då vart det lov, känns inte riktigt som det ännu :/ kanske pga av vädret, och det gick så himla fort nu på slutet. Kommer att sakna klassen <3 men skönt ska det bli iaf :D
I torsdags morse så började allt med att vi gick hem till Mathilda, alla vi tjejer i klassen och åt frukost + jordgubbar, trevligt :) senare så gick vi till JB där vi åt tårta och hade det mys, en del bilder blev det oxå.
Efter att vi fått gå hem så stannade jag i stan lite med Anna, träffade på Andrée med så vi gick och åt pizza. sen kom Niklas in oxå, eftersom att pga vissa omständigheter inte kunde träffas förens senare xD
På kvällen så stack jag hem till Anna, där vi kollade film och sånt mys :)
I fredags så tog jag bussen hem till Niklas för han skulle laga mat och sånt till mig, söötaunge:* blev riktigt bra som vanligt, och så hade han gjort efterrätt (marängsviss) åt typ varsitt jätte berg, sen åt vi massa jordgubbar och sen chips+dipp, snacka om att känna sig tjock efter det :o Sen sov jag där med.
Idag har jag bara hunnit komma hem och rida och fixa :) take care :*





avslutning imorgon :)

Har precis upptäckt att min blogg inte ser likadan ut i Internet Explorer som i Firefox ;o vad ska vi göra åt det? ^^
Men i alla fall, imorn så är det avslutnings-dax, och det tycker vi om. Men vi hade tyckt om det ännu mer om det hade varit lite bättre väder än detta skitet! Har städat i stallet idag med (känner mig allmänt duktig)
Att gå till skolan idag kändes jmu också verkligen jätte lönt, bara fikat och så har jag lämnat min lilla älskling över lovet. Så nu sitter jag på familjens laptop som är typ segare än allt!
Ser i alla fall fram emot imorgon, först fixa sig en massa och iväg till Mathilda där vi ska ha lång-frukost, alla tjejer i klassen. Sen tårtätning i skolan. Hoppas verkligen på bra väder nu :)

snart datorlös!!

Åkte till Niklas idag efter skolan :) Han har fått en ny bmx och då var jag ju bara tvungen att prova, försökte göra ett litet "hopp" men kom inte längre än max 3 cm ovanför marken :p
Skolan kändes ju verkligen nödvändig att gå till idag då med, på förmiddagen så kollade vi på en film, The Freedom Writers tror jag att den hette, rätt bra. & på eftermiddagen så städade vi lite och sen fick vi gå hem. Kände att jag skulle göra mer nytta när jag sover i min säng. Imorgon så ska vi lämna in våra datorer (får inte ha skoldatorn över lovet) så då har jag ingen dator !!!! Eller jo jag har ju egentligen en annan laptop men den är på lagning, så det hade ju varit ganska så trevligt om den hade kunnat bli färdig någon gång ! gaah. Men det är ju iaf bra att det endast är 1 skoldag kvar :D trevligttrevligt :*

Niklasbabe <33


sista måndagen i 1:an

Idag har det varit en fruuuktansvärt seg dag, jag har bara hållt på med Html/css, seg kompletteringsuppgift för att få mvg i webbdesigns kursen (y) Men det är ju bara 2 skoldagar kvar nu, sen så är det torsdag, efterlängtade torsdag :) minns när vi börjarde räkna ner från 90 dagar, och ändå så känns det inte så länge sen.
När jag kom hem så hade min sööta Niklas skrivit I love you med rosblad på min säng, han är för underbar <33
Snart så ska jag träna med Rembrandt oxå, ska bli riktigt kul för har inte tränat på två veckor nu -.-

Visst är han bara för sööt? :D


För att liva upp stämningen lite i vår allmänt tråkiga vardag så hissade micke & danne upp en stol i flaggstången :)





Öland

Då vart man nyss hemkommen ifrån Öland, blev att vi åkte till min pappas brors stuga, eller ja vad man nu ska kalla det xd.
Vi stack dit i lördags morse, och när vi kom fram så packade vi in våra grejer i "stugan" och sen körde vi till Borgholms-slottsruin, bilder nedan. Sen var vi i Borgholm, där jag köpte ett par skor. & idag så var vi på Ölands-djurpark, kollade på djur o åkte lite karuseller, wiho (: Efter det så körde vi hem, och på hemvägen så körde vi inom Karlskrona och hälsade på Belinda med familj. & nu är jag här ^^

Borgholms-slottruin




Ölands-djurpark









Kabaré

Igår så var jag med Anna, vi hade inget speciellt för oss så vi gick ner till Toftaskolan för att min lillasyster Sofia skulle ha kabaré med sitt arbetslag. Där var massa av folk men kul var det, min syrra och hennes klass skulle göra teater om lärare och elever på skolan. Gud vad man skrattade emellanåt och framför allt saknade man Toftatiderna. Jojjie var suuuper som spanska läraren Maria, wooho! Nej men det var kul. Nu så sitetr jag i skolan, vi som inte har gjort excel-provet ska göra det, tror att det kommer att gå bra, terminens sista prov:) Senare i kväll så ska jag och Niklas till Liza på fest för att hon fyller år idag. Grattis till Liza-sötunge :*
Bara för det så lägger jag upp en bild på födelsedagsbarnet :D


torsdagtorsdag.

Allmänt seg skoldag dådå, fast filmvisningen var ganska så treevlig ;D haha. & sen så fick jag reda på att jag har VG i spanska, även det mkt treevligt. Slutade efter det, tänkte ta bussen hem men ringde Nikliis och undrade vad han gjorde och då var han ute och övningskörde så de kom och hämtade mig. Sen så bjöd Niklas mamma oss på glass :) & nu är jag här, ska vara med Anna så vi hittar väl på ngt kyyyl. :*


och nu blir det en bild sen balen i 9:an förra året bara för att det snart är sommarlov :)

friiiisk

Frisk nu dåva, fast ändå hemma ifrån skolan för att vila upp mig lite. Har städat lite och frächat upp mig efter dessa äckliga feberdagarna. Snart ska jag och mamma åka och köpa skor till avslutningen som är om en vecka ;D Vet inte riktigt vad jag vill ha för några, men hittar väl antagligen ngt snyggt. Lägger upp bild senare :)
 

..

Saker som ska göras under sommarlovet:
- Sola & Bada
- Festa :D
- Umgås med vänner/Niklas
- Liseberg
- Jobba
- Sova
- käka glass, jordgubbar och annat gott
- och nu kom jag inte på mer.

och nu är det BARA 8 dagar kvar :D:D:D:D;:d..d.d.d.d:D:D


sjuk :/

ja då har man varit hemma hela dagen, feber o ont i halsen, antagligen halsfluss som vanligt :/ ska in & kolla det imorgon. Verkligen inte kul och bara ligga inne i sängen nu när det är så fint väder ute. Menmen, mkt glass blir det i alla fall. take care :*

RSS 2.0