Heeeelgen.

Idag har en bit av tjocka släckten varit här, Mors-dag som jag inte tror att någon har missat. Trevligt väder på det oxå, riktigt sommar väder!
Niklas sov här från lördags till idag oxå, mys <3.
& så jobbade jag igår med, gick bra, lixom vem tackar nej till lite extra pengar !?
Bara två veckor - en dag kvar nu till avslutningen, puss på det!
& jag börjar få ont i halsen ..


vääla !

Drog till Väla idag för att kolla läget på Väla foto-labb. Kanske inte världens roligaste, man nu är det avklarat i alla fall :D Köpte mig en mascara, och så käkade vi thaimat, gottigotti. + milkshake på donken. Vi fick typ vänta på en buss som skulle komma 13.55, men den kom ju såklart inte (y) blev halvt bortblåsta, och något sura på att bussen inte kom, men fick ju ta nästa dåva. Bilder kommer snart upp förhoppningsvis :)
Säger bara omg, hahaha, provade den där, ja vad det nu är för ngt. Men kul var det i alla fall :)

leta "apu-plats" dag.

Eftersom att jag, Mikaela, Mathilda & Liza inte hittat någon apu-plats idag så var vi i skolan ist och gjorde lite allt möjligt :) Jag fixade även till Annas blogg. Så nu väntar jag på Niklas eftersom att jag ska vara med honom idag, happyface*
& imorn så ska jag, Mathilda, Liza & Mikaela till Välafotolabb o spana runder ^^ sen så stannar vi kanske där ett tag. Blir nog lite bilder som kommer upp här sen :)
ps, tänk att det bara är TVÅ VECKOR kvar till avslutningen, helt sjuuukt! JAG MÅSTE HITTA SKOR.

26/5 ~ o9

segare skoldag får man nog leta efter, letar "apu" plats hela förmiddagen och på eftermiddagen så såg vi på en superkass film, snacka om avdomnad rumpa (y)
Sen gick jag till Rönne för att träffa Anna, fick vara med på hennes lektion ett tag tills hon slutade ^^ sen så stck vi hem till henne och bakade kladdkaka, som inte blev misslyckad !!! För alltid när jag ska baka så slutar det med kaos.. som när jag skulle baka kladdkaka för någon dag sen :
- Smöret kokar över
- Ströbrödet var slut så jag fick ringa till mamma o fråga var det var någonstans. Men det var tydligen slut så då kom jag på den geniala idén att man kunde ta skorp-smulor ist, ser ju likadant ut :)
- Kakan fick vara inne typ 10 min längre än vad den skulle, men ändå när jag tog ut den så var den SUPERKLADDIG, och kunde knappt ha den på skeden :S lixom, hur lyckas man med att misslyckas med kladdkaka.. pinsamt*
Men i alla fall, sen så satte vi oss och kollade på Green Street Hooligans, sen övingskörde jag hemmåt.


avslutar med en söötebild på min babe <3


familjedag (h)

Vaknade imorse och då hade mamma & pappa kommit på den geniala idén att vi skulle till Båstad och käka glass på "Danska-glassbaren" och då kunde jag köra dit. Men bara hälften blev genomfört. Satte oss i bilen och körde dit, gick mycket bra faktiskt, lite mera övning så :) sen så körde vi hem till ett par kompisar till oss, sen kom vi fram till att vi skulle ut och äta istället för att vi alla började bli hungriga. Så det blev hamnkrogen, riktigt mysigt  var det. Fint väder, god mat och allt :) & efter ett så gick vi en sväng och checkade läget. Längtar riktigt mycket till sommaren nu när man gick där. Tänkte även idag att jag skulle ta med mig kameran så att jag hade någon fin bild som jag kunde lägga upp här senare, men nu blev det inte så. Men nu är man hemma och nu kom Hugo & Klara med familj, full rulle! Så ska väl snart ut i stallet, peace.

chille-dag.

Idag har jag kännt mig extra duktig. Städat hela rummet, och det behövdes och då menar jag att det verkligen behövdes. Hade nästan inga rena kläder kvar i garderoben eftersom att all smutstvätt låg på golvet. Så jag slängde det i tvätten, damsugade, dammtorkade och städade under sängen. & eftersom att jag är allergisk mot kvallster så kittlades det jävlar i det i näsan. Satte in lite nya blommor också :)
Har inte hunnit med så mycket mer idag, vaknade vid typ halv tolv, tittade lite på tv och satt vid datorn ett tag.
Igår blev det lite chillefest hos Liza, trevligt.
Tänkte egentligen att jag skulle vara med Niklas idag, men det blev inte för att han bor i värsta hålan där det inte går några bussar till typ, och moppen vill jag helst inte ta, för det första att det är jobbigt och tar en jävla tid och för det andra att det är pinsamt och för det tredje så startar den bara när den vill xD. Så längtar otroligt mycket till jag har tagit körkort och kan köra vart jag vill, är så himla fast när föräldrar inte vill köra mig. Men om jag ligger i hårt med teorin och övningskörningen hemma så kan ja ha det om lite mer än ett halvår. Lääängar! Har inte änns en cykel, för där är punktering och den hackar när man kör i uppförsbacke, grymt irriterande! Haha.
Menmen, känns skönt att men är ledig två dagar till, för nästa vecka så ska vi APU och jag längtar verkligen inte. Men nu är det ju i alla falla bara en vecka, sen i trean så ska vi vara ute i tio veckor, jag menar TIO VECKOR!!!! Vilken idiot har kommit på en så totalt inkompetent idé?? men nu ska jag sluta klaga, så ikväll blir det bara att vara hemma, slå på en film, ganska så skönt är det att vara hemma en fredag kväll i mellan åt.
Sköt om er :*

väla med älskling :)

Då blev det som planerat, för ovanligheternas skull. Drog till Väla med Niklas idag efter skolan, för kände mig på super shopping humör, även det hör till ovanligheterna (y). Köpte mig två brottarlinnen, skulle kunna bo i dem, det är lixom nummer 1 i min garderob. Köpte mig öven ett par tights.
Tänkte köpa ett par skor till skolavslutningen som är om 21 dagar, men det finns verkligen inga som jag vill ha. Har planerat hur jag vill att dem ska se ut, men såklart så finns det ju inte för designerna är inte så smarta och tillverkar sånna ;o Men har i alla fall planerat vad för klänning jag ska ha, eftersom att min ekonomi inte är den bästa så får det bli en klänning som jag typ bara har använt en gång innan. Men det går ju bra det också, för känns ju lite onödigt att gå och köpa sig ännu en klänning som man bara kommer att använda en gång.
Men nu sitter jag har och väntar på att Niklas ska komma hit igen, för att han var tvungen att åka hem en runda för att hämta lite saker som behövs imorgon (; och sen så sover han här, så vi ska väl titta på lite filmer och ha det mysigt :)

Ett av linnena jag köpte :)



thailand - 08


Några bilder ifrån Thailand Koh Chang, förra året i november. Otroligt saknat är det, mysigare land kan man inte hitta!








big love


Var tvungen att lägga upp en bild på mig och världens finaste och underbaraste pojkvän. För att han är det bästa jag vet, och jag är otroligt lycklig över att jag har honom. Det finns nog ingen som har en bättre pojkvän än vad jag har. Du är så extremt omtänksam, och du bryr dig verkligen om mig. Niklas, du är verkligen allt för mig och jag älskar diig <3

tråkiga tisdag.

Gjorde det sista nationellaprovet i matte i förmiddags, riktigt najs att ha det gjort nu. Tror att det gick bra, kändes som det i alla fall. Nu har man engelska, men pillar lite med bloggen och får lite hjälp med den sista designen som jag inte klarade av att fixa till själv. Så nu snart så är bloggen i full gång :)
Ska fika med Anna sen också, blir antagligen på Espresso-house, brukar bli det. Var ett tag sen vi sågs så blir garanterat trevligt. Skulle tagit med mig kamereran -.- och tagit lite bilder som jag hade kunnat laggt upp här senare, men nu blir det inte så. Imorgon så ska kanske jag & Niklas till Väla, need some new stuffs! Som brottarlinnen, hade kunnat leva i dem. Syns ganska så mycket, lite söndertvättade och så. Får se om man hittar något annat med. Sen så sover han antligen hos mig, eftersom att vi är lediga torsdag/fredag. Skönt med långhelg. ha det bra :*

blogg design


Ja då har även jag skaffat mig en blogg, sitter just nu i skolan, har inte mycket att göra så jag sitter och fixar lite med designen. Slutar snart, skönt! Men sen så ska jag tröna dressyr med min ponny, och plugga blir det väl senare med. Snart är alla proven över, grymt skönt!
Har nedräkning till sommarlovet också, så nu är det bara 23 dagar totalt till avslutningen, minns när vi började med våran nedräckning, då var det cirka 90 dagar kvar? Men grymt fort har det gått, tiden bara flyger förbi.
Men jaja, ska försöka att vara så aktiv här som möjligt :) Men nu så ska vi nog börja packa ihop för att gå/springa till bussen. Take care :*




 

RSS 2.0